Η πιο... LOL στιγμή του Μουντιάλ: Ο Παναμάς προσπάθησε να σκοράρει ενώ οι Άγγλοι πανηγύριζαν

Είναι να ξεραίνεσαι στα γέλια βλέποντας το πόσο απεγνωσμένα ήθελαν να σκοράρουν απέναντι στην εθνική Αγγλίας οι παίκτες του Παναμά, οι οποίοι πήραν την μπάλα αμέσως μετά την εκτέλεση του πρώτου πέναλτι του Χάρι Κέιν και ξεχύθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο για να βρουν δίχτυα, με τους αντιπάλους τους στο κόρνερ να πανηγυρίζουν παρέα με τον σκόρερ!



Η πιο... LOL στιγμή του Μουντιάλ: Ο Παναμάς προσπάθησε να σκοράρει ενώ οι Άγγλοι πανηγύριζαν

Αν και το αποτυχημένο πλάγιο με κωλοτούμπα στα τελειώματα του Ισπανία - Ιράν και ενώ το δεύτερο έψαχνε γκολ ισοφάρισης κρατούσε μέχρι και χθες τα πρωτία της πιο... LOL στιγμής του Μουντιάλ, ήρθαν οι Παναμέζοι για να πάρουν δικαιωματικά το προβάδισμα το οποίο λογικά θα κρατήσουν και μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης.

Κι αυτό γιατί με το που ο Κέιν έκανε το 2-0, τρεις ποδοσφαιριστές της πήραν την μπάλα, την έστησαν κανονικά στο κέντρο και με μοναδικό Άγγλο στο δικό τους μισό τον Τζόρνταν Πίκφορντ ξεχύθηκαν στην... κόντρα επίθεση για να μειώσουν και να ξαναμπούν στον αγώνα. Τσάμπα το coast-to-coast που έκαναν βέβαια, αφού ο κανονισμός ορίζει πως δεν γίνεται να γίνει σέντρα εάν δεν έχουν επιστρέψει όλοι οι αντίπαλοι.

Όχι δηλαδή πως κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά έτσι, να 'χαμε να λέγαμε...

Πραγματικά απολαυστικό το βίντεο:

 

Γιώργος Σιάφας