Τέλος εποχής για Γουίλσιρ στην Άρσεναλ! (vid)

Έπειτα από 17 χρόνια στην Άρσεναλ, ο Τζακ Γουίλσιρ... αναγκάζεται ν' αποχωρήσει για να δώσει συνέχεια στο ποδοσφαιρικό του όνειρο! Ο Άγγλος χαφ, ανακοίνωσε πως με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του θα βγάλει τη φανέλα των «κανονιέρηδων», έπειτα από κουβέντα που έκανε με τον Ουνάι Έμερι...



Τέλος εποχής για Γουίλσιρ στην Άρσεναλ! (vid)

Από πιτσιρικάς στον λονδρέζικο σύλλογο, πέρασε πολλά, χρειάστηκε να ξεπεράσει σοβαρότατους τραυματισμούς, να δείξει δύναμη ψυχής αρχικά κι έπειτα να σταθεί πάλι γερά στα πόδια του και να διεκδικήσει τη θέση του κάθε φορά που επέστρεφε, στα πλάνα του Βενγκέρ. 

Κι αφού δεν κατάφερε να πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μην τον επιλέγει, ο Γουίλσιρ φέρνει... τούμπα τα δεδομένα στην καριέρα του και αποχωρεί από την Άρσεναλ! 

Μένοντας ελεύθερος σε λίγες μέρες κι αφού συζητούσε με τη διοίκηση της ομάδας για αρκετούς μήνες, μόλις μίλησε με τον Ουνάι Έμερι αποφάσισε πως δεν είχε πλέον ρόλο στο κλαμπ. Ο νέος τεχνικός της Άρσεναλ, που διαδέχθηκε τον Αρσέν Βενγκέρ, του ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να του υποσχεθεί το χρόνο που ζητούσε εκείνος κι έτσι ο Άγγλος μέσος πήρε την απόφαση να ρίξει τους τίτλους τέλους της θητείας του στο «Έμιρεϊτς». 

Έπειτα από 197 εμφανίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, 14 γκολ και 2 Κύπελλα Αγγλίας, ο 26χρονος χαφ ανοίγει τα πανιά του και αναζητά νέο «λιμάνι». Μάλιστα, λέγεται ότι έχει προτάσεις απ' όλη την Ευρώπη...

 

 

💙💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Wilshere (@jackwilshere) στις

Κώστας Ζάλιαρης