Με ντέρμπι ξεκινά η νέα Πρέμιερ Λιγκ!

Με ένα σπουδαίο ματς θα ξεκινήσει η Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2018/19. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 11-12 Αυγούστου.



Με ντέρμπι ξεκινά η νέα Πρέμιερ Λιγκ!

Η κλήρωση για το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου έγινε σήμερα (14/6) και «έβγαλε» ένα μεγάλο παιχνίδι στην πρώτη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι θα υποδεχτεί στο πρώτο της επίσημο αγώνας της στη μετά-Βενγκέρ εποχή την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρεϊτς», ενώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους εντός έδρας κόντρα σε Λέστερ και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Το μενού της πρώτης αγωνιστικής περιλαμβάνει εκτός έδρας δοκιμασίες για Τότεναμ και Τσέλσι, με τους «spurs» να παίζουν με τη Νιούκαστλ και τους «μπλε» να αντιμετωπίζουν την Χάντερσφιντ.

Οι «κανονιέρηδες» ξεκινούν από τα… δύσκολα, καθώς την 2η αγωνιστική θα παίξουν με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στην 3η αγωνιστική ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ. Τα ντέρμπι του Μάντσεστερ θα διεξαχθούν στις 11/11 και 16/3, ενώ 1/12 και 2/3 γίνονται τα Άρσεναλ-Τότεναμ και Λίβερπουλ-Έβερτον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Μπόρνμουθ-Κάρντιφ

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι

Φούλαμ-Κρίσταλ Πάλας

Χάντερσφιλντ-Τσέλσι

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ

Νιούκαστλ-Τότεναμ

Σαουθάμπτον-Μπέρνλι

Γουότφορντ-Μπράιτον

Γουλβς-Έβερτον

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα