Πιέζει για Χάργκριβς η Γουέστ Μπρομ

Θετικό πρόσημο φαίνεται πως μπαίνει μέχρι στιγμής στην προσπάθεια της Γουέστ Μπρομ να αποκτήσει τον Όουεν Χάργκριβς, αφού μετά τις πολλές τηλεφωνικές τους επαφές, οι δύο πλευρές προγραμμάτισαν ραντεβού που θα λάβει χώρα εντός των επόμενων ημερών!



Πιέζει για Χάργκριβς η Γουέστ Μπρομ

Ο Άγγλος χαφ αγωνίστηκε μόλις σε 27 παιχνίδια στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δεν κατάφερε να προσφέρει όσα θα ήθελε λόγω των συνεχών προβλημάτων τραυματισμού. Πλέον, είναι ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διαβόλους» και από την πρώτη στιγμή έχει αποτελέσει μεταγραφικό πόλο έλξης για τη Γουέστ Μπρομ!

Οι «Baggies» ήρθαν σε επαφή με τον παίκτη και όπως αποκάλυψε ο αθλητικός και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νταν Άσγουορθ, προγραμματίστηκε ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα! «Αυτή τη στιγμή ο παίκτης βρίσκεται στις ΗΠΑ και θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του με τη νέα εβδομάδα. Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και το έχει αποδείξει με τη θητεία του σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν Μονάχου αλλά και η εθνική ομάδας της Αγγλίας. Θα ήταν υπέροχο αν τελικά συμφωνούσε για να έρθει στον σύλλογό μας» είπε χαρακτηριστικά!