Όνειρο ο τελικός

Ο νεαρός στράικερ της Σουίντον, Τσάρλι Όστιν, σκοπεύει να κλείσει τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας το «παρών» στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ1 που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.



Όνειρο ο τελικός

Πριν από οχτώ μήνες, ο Όστιν ούτε καν θα φανταζόταν την εξέλιξη που θα είχε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όταν δούλευε με τον πατέρα του και έπαιζε για την άσημη Πουλ Τάουν. Ο τεχνικός της Σουίντον, Ντάνι Γουίλσον, του έδωσε την ευκαιρία τον περασμένο Οκτώβρη και αυτός την άρπαξε από τα μαλλιά. ¶νοιξε το σκορ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ την κατηγορίας απέναντι στην Τσάρλτον (2-1) και αυτό ήταν το 20ο προσωπικό του τέρμα για τη φετινή σεζόν.

Τώρα, βάζει στόχο την παρουσία στο Γουέμπλεϊ, αφού πρώτα βοηθήσει την ομάδα του να περάσει επιτυχώς από το «The Valley», το βράδυ της Δευτέρας. «Για μένα προσωπικά είναι εκπληκτικό που έχω φτάσει τα 20 γκολ αλλά και για την ομάδα ήταν κάτι πολύ καλό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση αλλά πρέπει να πραγματοποιούμε το κάθε βήμα ξεχωριστά. Θα πάμε στον επαναληπτικό για να πάρουμε τη νίκη και όχι για να επαναπαυτούμε με το υπέρ μας σκορ του πρώτου αγώνα» δήλωσε ο Όστιν και πρόσθεσε αναφορικά με την ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι το μεγαλύτερο της καριέρας μου μέχρι στιγμής και στο μυαλό μου υπάρχει ο μεγάλος τελικός του Γουέμπλεϊ. Πρέπει όμως να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».