Κάραγκερ: «Σωστή η πίστη στους νεαρούς»

Απόλυτα σύμφωνο βρίσκει τον Τζέιμι Κάραγκερ η πίστη που επιδεικνύει η Λίβερπουλ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον έμπειρο αμυντικό να τονίζει πως η νέα φιλοσοφία του συλλόγου που δίνει… τόπο στα νιάτα, σε βάθος χρόνου θα αποδώσει καρπούς.



Κάραγκερ: «Σωστή η πίστη στους νεαρούς»

Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη αποκτήσει τον 21χρονο Τζόρνταν Χέντερσον από τη Σάντερλαντ, σκοπεύοντας να του δώσουν αρκετές ευκαιρίες, ενώ οι Τζέι Σπίρινγκ, Τζον Φλάναγκαν και Τζακ Ρόμπινσον αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες την περσινή σεζόν, κυρίως εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών, ωστόσο, δικαίωσαν απόλυτα την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Κένι Νταλγκλίς.

«Είναι πολύ σωστή η φιλοσοφία που έχει υιοθετήσει η Λίβερπουλ και αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και την πλήρη επίδειξη πίστης στις ικανότητές τους. Μια ομάδα οφείλει να προωθεί τους παίκτες που από τα τμήματα υποδομών της και οι κινήσεις που γίνονται στον σύλλογο είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα αποδώσουν καρπούς. Σίγουρα, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε, αλλά είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με όρεξη και όχι σε έναν 30άρη ποδοσφαιριστή» ήταν τα λόγια του 33χρονου αμυντικού.