Ντε Χέα: «Δεν μπορούσα να πω όχι»

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του. Για τον λόγο αυτό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και χαρακτήρισε «μεγάλο σκαλοπάτι» για την καριέρα του, στην επίσημη παρουσίασή του από τον σύλλογο.



Ντε Χέα: «Δεν μπορούσα να πω όχι»

Ο Ισπανός πορτιέρο από το μεσημέρι της Δευτέρας ανήκει στους «κόκκινους διαβόλους», την εστία των οποίων θα προστατεύει για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι» ήταν τα λόγια του νεαρού γκολκίπερ, ο οποίος μίλησε και για την προσπάθεια που έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο:

«Η Ατλέτικο μου προσέφερε νέο συμβόλαιο τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά τους είπα ότι δεν θα αποφάσιζα πριν το φινάλε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Ελπίδων, στη Δανία. Έμεινα ψύχραιμος και ήρεμος και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου άτομα τα οποία μπορούν να σε συμβουλεύσουν σωστά. Η οικογένειά μου με βοήθησε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η Ατλέτικο προσπάθησε να με κρατήσει και μου έδειξε ότι με ήθελε πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούσα να πω όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ήθελα να παίξω».