Αν το θέλει η Σερίλ… πάει Ισπανία!

Στην ηλικία των 30 ετών και με την επίγνωση πως του μένουν ελάχιστα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια ακόμη, ο Άσλεϊ Κόουλ σκέφτεται πως ίσως έχει έρθει η στιγμή για μια τελευταία καλή μεταγραφή. Η Ισπανία αποτελεί προτεραιότητα του Άγγλου, ωστόσο, η μετακόμιση θα πραγματοποιηθεί μόνο με τη… συγκατάθεση της Σερίλ!



Αν το θέλει η Σερίλ… πάει Ισπανία!

Ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Τσέλσι, του αποφέρει 120.000 λίρες σε εβδομαδιαία βάση, ωστόσο, αυτό που φαίνεται ότι απασχολεί περισσότερο αυτή τη στιγμή τον Άσλεϊ Κόουλ, είναι η… αναζωπύρωση της σχέσης του με την Σερίλ!

Οι δυο τους είχαν χωρίσει μέσα στο 2010 και από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να ανακτήσει ξανά στο 100% την εμπιστοσύνη της αγαπημένης του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρει για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας, θα ληφθεί με τη συγκατάθεση της Σερίλ.