Ζήτησε συμβουλές από τον Φορλάν ο Ντε Χέα

Τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την άποψη που σχημάτισε για το επίπεδο του συλλόγου ζήτησε από τον Ντιέγκο Φορλάν ο Νταβίντ Ντε Χέα! Ο νεαρός πορτιέρο που όπως όλα δείχνουν, θα μετακομίσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ», ζήτησε συμβουλές από τον συμπαίκτη του στους «ροχιμπλάνκος», πριν κάνει το μεγάλο βήμα της καριέρας του.



Ζήτησε συμβουλές από τον Φορλάν ο Ντε Χέα
Ο Ντε Χέα βρίσκεται στη Δανία, όπου συμμετέχει στο Euro 2011 U-21 με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, επικοινώνησε με τον Φορλάν και του ζήτησε να μοιραστεί μαζί του όσες εμπειρίες αποκόμισε ο Ουρουγουανός φορ από τη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους» στο παρελθόν.

«Του είπα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κορυφαίος σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής που κάποια στιγμή στην καριέρα του έχει την τύχη να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, αποκομίζει σπουδαίες εμπειρίες και απολαμβάνει κάθε λεπτό της θητείας του εκεί. Ο προπονητής και όλα τα μέλη του συλλόγου είναι εξαιρετικά, όπως επίσης και ο κόσμος, με τον οποίο εγώ είχα ιδιαίτερη σχέση, αφού άπαντες με στήριζαν ακόμη και στις περιόδους που δεν πετύχαινα γκολ» είπε σχετικά ο Φορλάν.