Κατάλαβαν το λάθος στη Γιουνάιτεντ !

Έστω και καθυστερημένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να προσκαλέσει στον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ, τους εν ζωή ποδοσφαιριστές που πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου το 1968, ο οποίος όπως και τώρα είχε γίνει στο Γουέμπλει.



Κατάλαβαν το λάθος στη Γιουνάιτεντ !

Η αποκάλυψη πως η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από τους παίκτες να αγοράσουν μόνοι τους εισιτήρια για να βρεθούν στο Γουέμπλει, στο οποίο 43 χρόνια πριν στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης προκάλεσε άσχημη εντύπωση.

Μέλος εκείνης της ομάδας και σκόρερ στον τελικό του 68’ ήταν ο Μπομπι Τσάρλτον ο οποίος θα βρεθεί στο Γουέμπλει έτσι και αλλιώς λόγω του ρόλου του στον σύλλογο, όπως και ο Πατ Κρέραντ ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής στο MUTV. Με διαφορετικές ιδιότητες θα βρεθούν στον τελικό ο Αλεξ Στέπνι και ο Ντειβιντ Σαντλερ. Έτσι οι μόνοι που θα έπρεπε να αγοράσουν εισιτήριο για να δουν από κοντά τον τελικό είναι ο Μπιλ Φουλκς, ο Τζονι Αστον, ο Μπραιαν Κιντ, ο Νόμπι Σταιλς και ο Τόνι Νταν. Για τους οποίους τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να προσφέρει εισιτήρια και να παρακολουθήσουν τον τελικό από τις εξέδρες ως καλεσμένοι της διοίκησης, διορθώνοντας έστω και με καθυστέρηση το…αυτογκολ.

Το παράδοξο πάντως είναι, ότι το 2008, στον τελικό της Μόσχας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καλέσει τους παίκτες από την ομάδα του Ματ Μπασμπι, καθώς συνέπιπτε με την επέτειο των 50 χρόνων από την τραγωδία του Μονάχου.