Ο πιο καλός ο μαθητής …ο Σμόλινγκ

Επιστροφή στα θρανία για τον Κρις Σμόλινγκ, και μάλιστα άμεσα, καθώς ο 21χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος να διακόψει για λίγο την παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ξανακαθίσει στα έδρανα του Πανεπιστημίου.



Ο πιο καλός ο μαθητής …ο Σμόλινγκ

Ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» εντάχθηκε στην ομάδα, μόλις, πριν 1 χρόνο και για να το κάνει αυτό αναγκάστηκε να αφήσει πίσω τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Ο 21χρονος υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ έναντι 10 εκατ. λιρών από τη Φούλαμ και οι εμφανίσεις του άφησαν πλήρως ικανοποιημένο τον Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον. Μάλιστα, αποτέλεσε τη βασική του επιλογή για τον παρτενέρ του Ρίο Φέρντιναντ, όταν ο Νεμάνια Βίντιτς απουσίαζε.

«¶φησα το Πανεπιστήμιο του Λέστερ, όπου είχα θέση για σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και σκοπεύω να τελειώσω με το δίπλωμά μου. Θέλω να το κάνω μέσω του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, αφού και θα μορφωθώ και θα γεμίσω τα απογεύματά μου», δήλωσε ο Σμόλινγκ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έγιναν στη ζωή του: «Μόλις 3 χρόνια πριν έπαιζα για τη Μάιντστοουν Γιουνάιτεντ και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε οδηγούσε ένα Ρενό Κλιό και δεν με ήξερε κανείς».