Φαν Πέρσι: «Πολλά πράγματα πήγαν στραβά… »

Από τη στιγμή της απώλειας του Λιγκ Καπ, στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, πολλά πράγματα πήγαν στραβά για την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων» έκανε λόγο για δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε χωρίς τρόπαιο, ενώ κάλεσε τους συμπαίκτες του να καταθέσουν αγωνιστικές αποδείξεις των ικανοτήτων τους, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



Φαν Πέρσι: «Πολλά πράγματα πήγαν στραβά… »

Μετά το πέρας της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Άρσεναλ κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Η ήττα (2-1) από την Άστον Βίλα στο «Έμιρεϊτς», άφησε την ομάδα του Βενγκέρ στο +2 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και θέλει να αδράξει την ευκαιρία για συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. «Πολλά πράγματα πήγαν στραβά τη φετινή σεζόν. Δεν ήμασταν όσο συνεπείς έπρεπε στα αποτελέσματα. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε τι ακριβώς έχει φταίξει» ανέφερε ο Φαν Πέρσι και συμπλήρωσε:

«Πλέον, έχει γίνει δύσκολη και η προσπάθεια να τερματίσουμε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και οφείλουμε να παλέψουμε. Την επόμενη σεζόν, πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους».