Ζητάει τα …ρέστα ο Σκιλασί

Η απόφαση της γαλλικής Ομοσπονδίας να μη δώσει στους παίκτες της εθνικής ομάδας το πριμ που είχε υποσχεθεί για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2010 εξόργισε τον Σεμπαστιάν Σκιλασί.



Ζητάει τα …ρέστα ο Σκιλασί

Ο αμυντικός της Άρσεναλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την στάση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να δωρίσει το πριμ σε ερασιτεχνικά σωματεία και αθλητές. Ζητά, μάλιστα, την άμεση καταβολή του σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν με την αποστολή της χώρας στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, το περασμένο καλοκαίρι.

Οι υπεύθυνοι των «τρικολόρ» είχαν υποσχεθεί να μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές το ποσό των 100χιλ. λιρών για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, κάτι που όμως δεν έγινε μετά την κόντρα που ξέσπασε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μάλιστα, ο αμυντικός της Άρσεναλ σκόπευε να δωρίσει το μερίδιό του στα δύο ερασιτεχνικά σωματεία της γενέτειράς του, κάτι όμως που δεν μπόρεσε να κάνει.

«Δεν συμφωνούμε με την απόφαση να μην δώσουν στους παίκτες το πριμ, γιατί ο Σκιλασί μας είχε υποσχεθεί ότι θα μας έδινε το μερίδιό του. Για μας θα ήταν μεγάλη ανάσα αυτά τα χρήματα», τόνισε ο Πασκάλ Μπατάγι εκ μέρους της Σπόρτινγκ Τουλόν Βαρ, ομάδας της πόλης που γεννήθηκε ο Σκιλασί.

Ο αμυντικός της Άρσεναλ είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση, καθώς συμμετέχει στην καμπάνια Peace for Sport.