Κάραγκερ: «Απεγνωσμένοι για Ευρώπη»!

Όλα τα σενάρια με τα οποία η Λίβερπουλ θα καταφέρει στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να εξασφαλίσει μια θέση για να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, εξετάζει ο Τζέιμι Κάραγκερ! Ο έμπειρος στόπερ τονίζει ότι οι «κόκκινοι» είναι απεγνωσμένοι και για τον λόγο αυτό στηρίζουν… Σίτι στο Κύπελλο!



Κάραγκερ: «Απεγνωσμένοι για Ευρώπη»!

Ο λόγος είναι πολύ απλός! Σε περίπτωση που οι «πολίτες» κατακτήσουν το FA Cup, στον μεγάλο τελικό με τη Στόουκ, τη 14η Μαΐου και συνάμα, δεν καταφέρουν να τερματίσουν σε κάποια από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, τότε ανοίγει ακόμη μια θέση για Ευρώπη! Αυτή, θα είναι η 6η, στην οποία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Λίβερπουλ! Ο Κάραγκερ, ελπίζει σε κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Μάντσεστερ Σίτι και παράλληλα, στην κατάκτηση της 4ης προνομιούχου θέσης της βαθμολογίας από την Τότεναμ!

«Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία, τώρα που η Σίτι έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Σε περίπτωση που κατακτήσουν το τρόπαιο και δεν τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, τότε ανοίγει ένα μεγάλο θέμα. Εξετάζω όλα τα πιθανά σενάρια που θα μας φέρουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Όλοι στη Λίβερπουλ, είμαστε απεγνωσμένοι για τη συμμετοχή του συλλόγου στην Ευρώπη, γιατί ο σύλλογος, είναι φτιαγμένος για Ευρώπη» ήταν τα λόγια του Άγγλου αμυντικού.