Τέλος η σεζόν για Αγκερ

Χωρίς τον Ντάνιελ Αγκερ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο θα αγωνιστεί μέχρι τέλος της σεζόν η Λίβερπουλ. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί για τους "κόκκινους" αφού αναμένεται να στερηθούν και τις υπηρεσίες του Γκλεν Τζόνσον για τον επόμενο μήνα.



Τέλος η σεζόν για Αγκερ
Οι δυο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τραυματίες απο το σαββατιάκο ματς κόντρα στη Γουεστ Μπρόμιτς Αλμπιον πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα και όπως επιβεβαιωσε σήμερα ο Κένι Νταγκλίς αυτό το παιχνίδι ήταν το τελευταίο αυτή τη σεζόν για τον Αγκερ. " Ο Ντάνιελ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με κάποιο τένοντα πίσω απο το γόνατο και δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος" τόνισε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.  Ο 26χρονος Δανός έχει αγωνιστεί σε μόλις 16 αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς άλλα προβλήματα τραυματισμού τον κράτησαν εκτός απο τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι το Δεκέμβριο.

Απο την άλλη ο Γκλεν Τζόνσον αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο δικέφαλο και η αρχική εκτίμηση είναι πως θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 3-4 εβδομάδων. 

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την ερχόμενη Δευτέρα τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Νταλγκλις αναμένεται να μάθει στο τέλος της εβδομάδας αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο "Χόθορνς".