«Δεν πωλείται η Γιουνάιτεντ»

Την θέση τους πως "η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι προς πώληση" επανέλαβαν για ακόμη μια φορά οι ιδιοκτήτες του συλλόγου. Η οικογένεια Γκλειζερ με ανακοίνωση της τόνισε την μακρόχρονη αφοσίωση στους "κόκκινους διαβόλους".



«Δεν πωλείται η Γιουνάιτεντ»
Τέλος στη φημολογία περί πώλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να βάλει η οικογένεια Γκλειζερ που με σημερινή της ανακοίνωση  διέψευσε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη βασιλική οικογένεια του Καταρ, επισημαίνοντας παράλληλα τη δέσμευση τους προς το σύλλογο.

"Το συμβούλιο παρατηρήσε μια έντονη φημολογία στον Τύπο σχετικά με πιθανή πρόταση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" ανέφερε η ανακοίνωση. "Οι ιδιοκτήτες παραμένουν αφοσιωμένοι στον σύλλογο. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι προς πώληση και οι ιδιοκτήτες δεν θα δεχθούν προτάσεις" κατέληξε η ανακοίνωση που συνόδευσε τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Πάντως παρά τη νέα ανακοίνωση κάποια απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αγγλία κρατούν επιφυλακτική στάση καθώς θεωρούν πως οι Γκλειζερ απλά αναζητούν την κατάλληλη πρόταση.