Αγωνία Βενγκέρ για Νασρί

Το ΟΚ του ιατρικού επιτελείου της ¶ρσεναλ περιμένει εναγωνίως ο Αρσέν Βενγκέρ, για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του το Σαμίρ Νασρί ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Έμιρεϊτς», για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Αγωνία Βενγκέρ για Νασρί

Ο Γάλλος πλέιμεϊκερ είναι ο καλύτερος παίκτης των «κανονιέρηδων» φέτος, αποδίδοντας μάλιστα στον καλύτερο βαθμό από κάθε άλλη από τις τέσσερις σεζόν που βρίσκεται στην Αγγλία. Ακόμη, είναι ο πρώτος σκόρερ των Λονδρέζων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 14 γκολ.

Όμως ο Νασρί τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τη Χάντερσφιλντ και έμεινε εκτός δράσης για τις τελευταίες δύο εβδομάδες και δεδομένου ότι έχει μείνει πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης, ο Βενγκέρ εξέπληξε άπαντες, αποκαλύπτοντας ότι προσδοκά από το Γάλλο μέσο να αγωνιστεί κόντρα στους Καταλανούς, την Τετάρτη.

Ο προπονητής της ¶ρσεναλ δεν θα ρίσκαρε με τον παίκτη, αλλά γνωρίζει από την περσινή «σύγκρουση» με την Μπαρτσελόνα, ότι to θετικό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα θα είναι επιτακτικής ανάγκης, αν η ομάδα θέλει να ελπίζει στην πρόκριση, καθώς το 2-2 πέρυσι μετετράπη σε εύκολη υπόθεση για τους πρωταθλητές Ισπανίας, στη ρεβάνς. «Θα έλεγα ότι έχει ελπίδα», είπε αρχικά ο Βενγκέρ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Νασρί και πρόσθεσε «Θα κάνει δύο δοκιμές, μία τη Δευτέρα και μία την Τρίτη. Δεν πρόκειται να πάρω κάποιο τρελό ρίσκο, καθώς γυμνάζεται πολύ σκληρά. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος, απλώς το θέμα είναι αν υπάρχει ρίσκο επιστροφής του ή όχι».

Ερωτηθείς αν ο ίδιος ο 23χρονος ανυπομονεί να παίξει κόντρα στο μεγαθήριο της Ισπανίας, ο Βενγκέρ απάντησε: «Και ποιος δεν ανυπομονεί; Αλλά έχουμε μπροστά μας και τον τελικό του Λιγκ Καπ. Έχουμε πολλά μεγάλα ματς και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα».