Διαψεύδει για Λίβερπουλ ο Έρικσεν

Δεν συμμερίζεται με τις φήμες που το συνδέουν με πιθανή μεταγραφή στη Λίβερπουλ, ο Κριστιάν Έρικσεν, που εντυπωσίασε αγωνιζόμενος με την εθνική ομάδα της Δανίας.



Διαψεύδει για Λίβερπουλ ο Έρικσεν

Ο άσος του Άγιαξ, ο οποίος ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στη φιλική ήττα της Δανίας από την Αγγλία μεσοβδόμαδα, με σκορ 2-1, αποτελεί μήλον της έριδος μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Λίβερπουλ λέγεται ότι είναι έτοιμη να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της, αφότου ο βοηθός προπονητή του Νταλγκλίς στους «κόκκινους», Σάμι Λι, βρέθηκε στην Κοπεγχάγη, για να παρακολουθήσει από κοντά το νεαρό μέσο.

Ο Έρικσεν είναι ενήμερος για τη σχετική φημολογία, αλλά επιμένει ότι σκοπεύει να παραμείνει στον Άγιαξ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το 2014.

«Σε κάθε αγώνα του Άγιαξ, με παρακολουθούν διάφορες ομάδες. Έτσι γίνεται γενικά στο σύλλογο», είπε αρχικά ο Έρικσεν και πρόσθεσε «Έτσι είναι πιθανό η Λίβερπουλ να με έχει δει, αλλά εγώ δεν το σκέφτομαι καθόλου, γιατί επιθυμώ να τιμήσω το συμβόλαιο μου με τον Άγιαξ. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες που κοιτάνε πως θα πάρουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα κόμη που θα πρέπει να μάθω και να βελτιώσω και ο Άγιαξ μπορεί να μου το προσφέρει αυτό».