Βιεϊρά: «Ξαφνιάστηκα με την Άρσεναλ»

Έκπληκτος δήλωσε ο Πατρίκ Βιεϊρά από την ισοπαλία (4-4) της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου οι «κανονιέρηδες» είχαν προηγηθεί στο ημίχρονο με τέσσερα γκολ! Ο πρώην μέσος των Λονδρέζων και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, υποστήριξε πως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της και μαζί… δύο βαθμούς.



Βιεϊρά: «Ξαφνιάστηκα με την Άρσεναλ»

«Όπως όλοι, έτσι κι εγώ ξαφνιάστηκα όταν η Νιούκαστλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έδειξε πως στο ποδόσφαιρο, αν δεν δουλεύεις σκληρά μέχρι τέλους, αν δεν είσαι 100% αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στο στόχο σου, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Όπως και στην έδρα της Νιούκαστλ που είναι από τις πιο δύσκολες». Ο έμπειρος Γάλλος τοποθετήθηκε αναφορικά με την προσπάθεια της Άρσεναλ να βάλει τέλος στην «ξηρασία» των τίτλων από το 2005 και τόνισε:

«Η Άρσεναλ έχει πολύ καλή ομάδα και είναι απολαυστική να την παρακολουθείς στα παιχνίδια της. Οι οπαδοί του συλλόγου έχουν απογοητευτεί τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν θα πρέπει να χάσουν την πίστη τους στην ομάδα, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ έχει στα χέρια του ένα πάρα πολύ καλό σύνολο».