Φαν Πέρσι: «Θα χάσει έδαφος η Γιουνάιτεντ»

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάσει βαθμούς, τώρα που κορυφώνεται η κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.



Φαν Πέρσι: «Θα χάσει έδαφος η Γιουνάιτεντ»

Οι «κανονιέρηδες» γύρισαν το ματς με την Έβερτον, μεσοβδόμαδα και πήραν μία σημαντική νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την κορυφή, καθώς η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 24 αγώνες αήττητη, νικώντας την Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φιλοξενείται από τη Γουλβς, που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά νωρίτερα είχε νικήσει στο «Μολινό», την Τσέλσι. Στη συνέχεια υπάρχει το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς, 1 Μαρτίου με Τσέλσι, 5 μέρες μετά με Λίβερπουλ και στα τέλη Απριλίου με Άρσεναλ.

Ο Φαν Πέρσι πιστεύει πως η Γιουνάιτεντ, που για την ώρα προηγείται με πέντε βαθμούς, της Άρσεναλ, πολύ δύσκολα θα μαζέψει το μάξιμουμ των βαθμών από τους προαναφερθέντες αγώνες, αλλά παραδέχεται πως πρώτα και πάνω από όλα, η Άρσεναλ θα πρέπει να δείξει αγωνιστική συνέπεια, παίρνοντας τους βαθμούς στα δικά της παιχνίδια.

«Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάς πρώτα τον εαυτό σου», είπε ο Ολλανδός επιθετικός στο τηλεοπτικό κανάλι των Λονδρέζων και πρόσθεσε «Γνωρίζουμε το πρόγραμμα της Γιουνάιτεντ, όπως και αυτό της Τσέλσι, αλλά προτεραιότητά μας αποτελεί να κοιτάξουμε το δικό μας πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ, που είναι αρκετά δύσκολο. Ωστόσο είμαι 100% πεπεισμένος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάσει βαθμούς, επειδή έχει να παίξει με μεγάλες ομάδες, αλλά και το ντέρμπι του Μάντσεστερ, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί».