Επιστρέφει στην εθνική ο Ντε Γιονγκ

Την πλήρη ικανοποίησή του για την επιστροφή του στις τάξεις της εθνικής του ομάδας εξέφρασε ο Νάιτζελ ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός μέσος είχε τεθεί σε καραντίνα από τον Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, μετά το «δολοφονικό» του τάκλιν στον Χατέμ Μπεν Αρφά.



Επιστρέφει στην εθνική ο Ντε Γιονγκ

«Ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω ότι θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, λαμβάνοντας μέρος στην εθνική ομάδα. Έχει υπάρξει πολύ συζήτηση για την κατάστασή που επικρατεί μεταξύ εμού και της εθνικής ομάδας. Πέρασαν 3 μήνες από τη στιγμή που αποχώρησα. Είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ ξανά με την Ολλανδία», δήλωσε ο Ντε Γιονγκ.

Μετά τον τραυματισμό του Μπεν Αρφά, όπου ο διαιτητής δεν καταλόγισε ούτε καν φάουλ, ο ομοσπονδιακός προπονητής των «οράνιε» έθεσε τον αμυντικό μέσο της Μάντσεστερ Σίτι εκτός ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω πρόβλημα με τον τρόπο που ο Νάιτζελ, χωρίς αιτία, φτάνει στα όρια». Στο επίμαχο θέμα αναφέρθηκε και ο «δράστης», αναγνωρίζοντας μεν το σκληρό του παιχνίδι, τονίζοντας δε ότι δεν είχε πρόθεση να συγκρουστεί με τον Μπεν Αρφά και, πολύ περισσότερο, να του προκαλέσει τόσο σοβαρό τραυματισμό.