Τελικά το πιστώθηκε ο Κέιν το δεύτερο γκολ της Τότεναμ!

Σε μια απόφαση που θα προκαλέσει πολύ θόρυβο, η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε να πιστώσει στον Χάρι Κέιν το δεύτερο γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Στόουκ και έτσι ο Άγγλος φορ μείωσε πλέον στα τέσσερα τέρματα την απόσταση από τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Μοχάμεντ Σαλάχ.



Τελικά το πιστώθηκε ο Κέιν το δεύτερο γκολ της Τότεναμ!

Στο τελευταίο παιχνίδι των Spurs, ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, ενώ μετά από φαρμακερό και πολύ πονηρό φάουλ χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ.

Στην συγκεκριμένη φάση ο Κέιν διεκδίκησε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε από πάνω του, ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κατέληξε στο τέρμα. Παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έπεσαν πάνω στον Κέιν για να τον συγχαρούν, το γκολ πιστώθηκε στον Έρικσεν, με την Τότεναμ να κάνει ένσταση για να το αλλάξει.

Τελικά η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε να το δώσει στον Κέιν και έτσι εκείνος έφτασε τα 25 γκολ, τέσσερα λιγότερα απ’ όσα έχει ο Μο Σαλάχ.

Υπενθυμίζεται πως ο ξανθός επιθετικός θέλει να πάρει για τρίτη σερί σεζόν το Χρυσό Παπούτσι της Πρέμιερ Λιγκ και να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ του Τιερί Ανρί.

Γιώργος Σιάφας