«Δέχεται να πουλήσει τον Μπέιλ η Ρεάλ»

Ο έγκριτος Ισπανός ρεπόρτερ και εξπέρ σε θέματα μεταγραφών, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, αναφέρει ότι πλέον η Ρεάλ είναι απόλυτα ανοιχτή προς συζήτηση για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ και η επαναφορά του Ουαλού στην Πρέμιερ Λιγκ, το φετινό καλοκαίρι, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες.  



«Δέχεται να πουλήσει τον Μπέιλ η Ρεάλ»

Μέσω της συνεργασίας του με το SkySports, ο Μπαλάγκ αναφέρει ότι το σενάριο που κυκλοφορεί επίμονα εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους, ενδέχεται να μετουσιωθεί το καλοκαίρι του 2018.

Έπειτα από πέντε χρόνια παραμονής στη Μαδρίτη, όπου ουδέποτε κατάφερε να παρουσιάσει συνέπεια και σταθερότητα και έχοντας ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών, ο Μπέιλ ενδέχεται ν' αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ.

«Πιστεύω ότι η Ρεάλ έφτασε σε ένα σημείο όπου πλέον είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπέιλ. Ναι μεν ο παίκτης θα ήθελε να συνεχίσει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί κάποια ομάδα να τον πάρει από τη Ρεάλ και δεν θεωρώ ότι θα είναι η Τότεναμ αυτή. Δεν έχει νόημα να γυρίσει εκεί...» ήταν η αναφορά του Ισπανού ρεπόρτερ.