Άρχισαν οι μουρμούρες για την μπάλα του Μουντιάλ!

Τα παράπονά τους για την μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασαν τρεις τερματοφύλακες! Ο λόγος για τους Νταβίντ Ντε Χέα, Πέπε Ρέινα και Αντρέ Τερ Στέγκεν!  



Άρχισαν οι μουρμούρες για την μπάλα του Μουντιάλ!

Και οι τρεις θεωρούν ότι η ανανεωμένη version της Adidas Telstar 18, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί στις διοργανώσεις του 1970 και του 1974, θα δυσκολέψει πολύ τους τερματοφύλακες των εθνικών ομάδων, αφού το υλικό κατασκευής της είναι τέτοιο που δεν τους επιτρέπει να την μπλοκάρουν με ευκολία!

Ο Τερ Στέγκεν είχε αναφερθεί πρόσφατα σε αυτό, ενώ τώρα ήταν η σειρά του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντε Χέα: «Οι τερματοφύλακες θα έχουν μεγάλο πρόβλημα με αυτή την μπάλα. Είναι περίεργη… Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη»!

Το ίδιο, αλλά με πιο… καυστικό τόνο, και από τον πρώην πορτιέρο της Λίβερπουλ: «Στοιχηματίζω όσα θέλετε ότι θα δούμε πάνω από 35 γκολ από μακρινή απόσταση σε αυτό το Μουντιάλ. Είναι αδύνατο να συνηθίσεις αυτή την μπάλα. Είναι καλυμμένη με πλαστικό που δυσκολεύει πολύ να την πιάσεις»!