Μάχη Λίβερπουλ και Άρσεναλ για Όμπλακ λένε οι Ισπανοί!

Μεγάλη μάχη σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» αναμένεται να δώσουν Λίβερπουλ και Άρσεναλ για την απόκτηση του πιο hot ονόματος αυτή την ώρα ανάμεσα στους τερματοφύλακες τον Σλοβένο Όμπλακ, με το ποσό της μεταγραφής του να εκτιμάται πως θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!



Μάχη Λίβερπουλ και Άρσεναλ για Όμπλακ λένε οι Ισπανοί!

Η νέα αυτή «κόντρα» στο επικείμενο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, φέρνει τη Λίβερπουλ να έχει βάλει ως στόχο τον Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, για μια θέση που την «πονά» και την έχει προδώσει ουκ ολίγες φορές. Οι «κόκκινοι» δεν παίζουν μόνοι τους στην υπόθεση του Σλοβένου γκολκίπερ, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορη την Άρσεναλ με τον Τσεχ να είναι σε κατιούσα.

Πληροφορίες της AS υποστηρίζουν πως ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο έχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια ένα όχι απλησίαστο ποσό αν αναλογιστεί κανείς το κατά πόσο έχουν ξεφύγει τα μεταγραφικά πάρε-δώσε τα τελευταία χρόνια.

Η Λίβερπουλ έχει δείξει διάθεση να δαπανήσει χρήματα, προκειμένου να ανταμειφθεί με ποιότητα στο ρόστερ της. Κάτι που είχε υποστηρίξει και ο Γιούργκεν Κλοπ, με αφορμή την απόκτηση του Φαν Ντάικ το Γενάρη. «Όταν ο παίκτης είναι ο σωστός, δεν έχει σημασία πόσο ακριβός είναι. Ο σύλλογος θα πληρώσει πολλά χρήματα», είχε τονίσει χαρακτηριστικά τότε, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τις απαιτήσεις που έχει και την ομάδα που θέλει να φτιάξει.

Η ανάγκη της Λίβερπουλ άλλωστε να ισχυροποιηθεί στο τέρμα μοιάζει απαραίτητη, με την περίπτωση του Όμπλακ να μοιάζει ιδανική, Οι «κανονιέρηδες» ωστόσο δε μοιάζουν διατεθειμένοι να παραιτηθούν τόσο εύκολα αφού και αυτοί θέλουν να αλλάξουν το ρόστερ τους. Μεγάλο πρόβλημα βέβαια για την Άρσεναλ θα αποτελέσει το γεγονός σε περίπτωση που μείνει εκτός Champions League, κάτι που μέσω πρωταθλήματος είναι αδύνατο να πετύχει συνεπώς θα είναι καθοριστικό το τι θα κάνει στο Europa League από δω και πέρα.

Έλενα Χαριτάκη