Προκρίθηκε εύκολα η Γιουνάιτεντ

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με σκορ 2-0 της Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ».



Προκρίθηκε εύκολα η Γιουνάιτεντ

Με τον Νεμάνια Μάτιτς σε μεγάλη ημέρα, δημιουργώντας το πρώτο τέρμα της ομάδας του και σκοράροντας το δεύτερο, η Γιουνάιτεντ άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από την Σεβίλλη στους «16» του Champions League με μια καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση, σε ένα ματς βεβαίως στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν για μέλημά τους να αμυνθούν παρά να φτιάξουν παιχνίδι.

Το 1-0 ήρθε στο 37' όταν ο Σέρβος αμυντικός χαφ γέμισε στο δεύτερο δοκάρι για το κεφάλι του Ρομέλου Λουκάκου, με το 2-0 να ακολουθεί ως επιβράβευση για τον Μάτιτς στο δεύτερο μέρος σφγραζίζοντας επί της ουσίας τη νίκη στον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Άνετη σε γενικές γραμμές η νίκη της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, που το μάζεψε λίγο μετά την γιούχα που δέχθηκε στα μισά της εβδομάδας, αν και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους για να στείλουν το ματς στην παράταση. Φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που έχασαν γρήγορα την ψυχραιμία τους και όσοέπεφτε ο ρυθμός του ματς τόσο άρχισαν να ακούγονται τα (νέα) παράπονά τους.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας μετά τον αποκλεισμό της Σουόνσι από την Τότεναμ, με τις Γουίγκαν - Σοαυθάμπτον και τις Λέστερ - Τσέλσι να μάχονται σήμερα για από ένα εισιτήριο η καθεμία.