«Δεν θα αφήσουμε τον Μπαλοτέλι να φύγει ελεύθερος»

Σε... κατάσταση ομηρίας θα κρατήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι ο πρόεδρος της Νις εφόσον θέλει να κάνει πράξη τα λεγόμενά του, μιας και δήλωσε πως δεν θα αφήσει τον Ιταλό να φύγει χωρίς να φέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Το οξύμωρο είναι πως το συμβόλαιο του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.



«Δεν θα αφήσουμε τον Μπαλοτέλι να φύγει ελεύθερος»

Ο «Σούπερ Μάριο» είναι το βαρόμετρο της Νις στην Ligue 1 μιας και όταν αγωνίζεται η ομάδα του παρουσιάζει ως επί το πλείστον ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσιάζει χωρίς αυτόν στην σύνθεσή της, και έχει καταφέρει να αναγεννήσει την καριέρα του για ακόμη μία φορά.

Και η αλήθεια είναι πως στην Γαλλία μοιάζει πλέον να έχει ωριμάσει οριστικά, κάτι που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αγγλικών και ιταλικών συλλόγων. Για την ωριμότητα του πελάτη του μίλησε και ο Μίνο Ραϊόλα, λέγοντας πως ο Μπαλοτέλι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε πραγματικά υψηλό επίπεδο.

Την άποψη αυτήν δεν την συμμερίζεται και ο πρόεδρος της Νις, Ζαν-Πιερ Ριβιέρ, που παρά την προσεχή ολοκλήρωση της υπάρχουσας συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ανέφερε: «Όσον αφορά τον Μπαλοτέλι δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τον Ραϊόλα. Δεν θα φύγει τσάμπα, είναι παράλογο να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Πρέπει να μιλήσουμε με τον Μπαλοτέλι, με τις πιθανότητες να φύγει να είναι περισσότερες από το να μείνει».