H γυναίκα που «πάγωσε» τη σχέση των Ντε Μπρόινε- Κουρτουά

Σήμερα θα κάνουμε μια αναδρομή στο κοντινό παρελθόν για να θυμηθούμε την «κλοπή» που πάγωσε τις σχέσεις των συμπαικτών στην εθνική Βελγίου, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τιμπό Κουρτουά!  



H γυναίκα που «πάγωσε» τη σχέση των Ντε Μπρόινε- Κουρτουά

Πίσω στο 2013, λοιπόν, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι είχε σχέση με την Καρολίν Λίχνεν. Ερωτευμένος, πιστός ακόλουθος της όπου και αν πήγαινε, έβλεπε σοβαρά την κατάσταση μαζί της. Άλλωστε έκαναν κοινές εμφανίσεις, παρευρίσκονταν μαζί σε εκδηλώσεις κτλ..

Ένα χρόνο μετά και έπειτα από το χωρισμό του με την Λίχνεν, ο Ντε Μπρόινε αποκάλυψε- μέσω της αυτοβιογραφίας του- το λόγο που οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο η σχέση του! Η είδηση σόκαρε τους πάντες…

«Η κοπέλα μου η Καρολίν βρέθηκε στη Μαδρίτη με ορισμένους φίλους της και φλέρταρε με τον Τιμπό Κουρτουά (σ.σ. αγωνιζόταν στην Ατλέτικο)! Εκείνος ενημέρωσε στη συνέχεια έναν φίλο μου για το τι συνέβη, κάτι που δεν ήταν καθόλου έξυπνο από μέρους του. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα. Ορισμένες φορές το σκέφτομαι ακόμα», ήταν η ατάκα… βόμβα του Ντε Μπρόινε!

Έκτοτε οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι… complicated, αλλά ως σωστοί επαγγελματίες, δεν αφήνουν να επηρεάσει τη συνύπαρξή τους στην εθνική ομάδα.

Ας δούμε όμως την πέτρα του σκανδάλου: