Στις θέσεις των πλέι οφ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Στις θέσεις που στο τέλος της σεζόν θα οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ μπήκε η περσινή πρωταθλήτρια της League One, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που πήρε εξ' αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Ρέντινγκ (3-1). Ισόπαλη η μάχη της ουράς ανάμεσα σε Χαλ και Μπάρνσλεϊ (1-1).



Στις θέσεις των πλέι οφ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μπίλι Σαρπ και Μακ Ντάφι έβαλαν την ομάδα τους μπροστά με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, με τις «λεπίδες» να μπαίνουν αποφασισμένες στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν το τρίποντο και να αφήσουν πίσω της την ντεφορμέ Μπρίστολ Σίτι.

Σχεδόν με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια η Ρέντινγκ βρήκε απάντηση μείωνοντας σε 2-1, για να έρθει και το τρίτο τέρμα και πάλι από τον Σαρπ στο 63' και να καταδικάσει την ομάδα του υπ' ατμόν Γιαπ Σταμ.

Στο άλλο ματς της ημέρας, επίσης εξ' αναβολής λόγω Κυπέλλου, η Μπάρνσλεϊ προηγήθηκε της Χαλ εκτός έδρας, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν τον βαθμό και να παραμείνουν έναν πάνω από την αντίπαλό της το βράδυ της Τρίτης. Αμφότερες βρισκόντουσαν εξ' αρχής εκτός επικίνδυνης ζώνης.