Γκιγκς: «Πρέπει να πάρει πολλά τρόπαια για να θεωρηθεί κορυφαία η Σίτι»

Αν και αναγνωρίζει την φετινή της ανωτερότητα και θεωρεί το ποδόσφαιρο που παίζει ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ράιαν Γκιγκς είπε πως η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να πολλαπλασιάσει τα τρόπαιά της για να θεωρείται κορυφαίος σύλλογος στην Αγγλία.



Γκιγκς: «Πρέπει να πάρει πολλά τρόπαια για να θεωρηθεί κορυφαία η Σίτι»

«Είναι πρώτη λόγω των εμφανίσεών της και των αποτελεσμάτων της φέτος. Πιστεύω ότι για να τους συγκρίνεις με εμάς, την Άρσεναλ, την Τσέλσι, πρέπει να πολλαπλασιάσει τα τρόπαιά της, πρέπει να είναι διαρκώς πρώτη και όχι μόνο μια εξαιρετική σεζόν, την οποία και κάνει.

Αλλά έτσι όπως παίζει φέτος είναι ικανή να το κάνει. Εξαρτάται και από τους άλλους συλλόγους, όπως η Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι η Τότεναμ, που πρέπει να τα πάνε καλύτερα του χρόνου και να προσπαθήσουν να πάρουν στα δικά τους χέρια την κατάσταση.

Πιστεύω πως όλοι αναγνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο της Σίτι φέτος μπορεί να συνδεθεί με τα καλύτερα που έχουμε δει στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής και υπηρεσιακός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» και νυν τεχνικός της εθνικής Ουαλίας.