Ούτε η Παρί δεν κοντράρει τη Σίτι σε χρήματα μεταγραφών!

Ποτέ ξανά, καμία άλλη ομάδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει φτάσει στα επίπεδα της Μάντσεστερ Σίτι όσον αφορά στο συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη διαμόρφωση του υπάρχοντος ρόστερ, συγκριτικά με τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου!  



Ούτε η Παρί δεν κοντράρει τη Σίτι σε χρήματα μεταγραφών!

Με την απόκτηση και του Αϊμερίκ Λαπόρτ έναντι 65 εκατ.ευρώ, η πρωτοπόρος και απόλυτο αφεντικό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, έφτασε στα 878 εκατομμύρια για τη διαμόρφωση του ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή το κλαμπ του Μάντσεστερ και πορεύεται... σαν τρένο προς την κατάκτηση του τίτλου στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Δεύτερη στη σχετική λίστα, όπως δημοσιεύθηκε από το Διεθνές Κέντρο Ερευνών και Μελέτης στο κομμάτι των αθλητικών (CIES Football) είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με 805 εκατ.ευρώ, όσον αφορά στα αγγλικά ύδατα, αμέσως μετά τη Σίτι έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 747 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έβερτον για το δυναμικό που έχει στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή ο Σαμ Άλαρνταϊς, έχει διαθέσει 365 εκατομμύρια και βρίσκεται στην 10η θέση, πάνω από την Μπάγερν Μονάχου των 363 εκατ.!

Αναλυτικά η λίστα: