Το... καθάρισαν οι κόκκινοι «άγιοι»

Με γκολ των Φιρμίνο και Σάλαχ από το πρώτο μέρος και αρκετά... μαγικά στο χορτάρι του «St.Mary's», η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Σαουθάμπτον για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και μείωσε πλέον στο -2 από τη δεύτερη θέση και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 



Το... καθάρισαν οι κόκκινοι «άγιοι»

Ήταν ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα που θα μπορούσε να έχει περάσει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. 

Η Σαουθάμπτον ουδέποτε κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι Φιρμίνο και Σάλαχ έκαναν ό,τι ήθελαν στα μετόπισθεν των «αγίων» και με δύο πολύ γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος χάρισαν με άνεση το «τρίποντο» στη Λίβερπουλ, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά και το ισόπαλο 2-2 με την Τότεναμ στο αμέσως προηγούμενο ματς. 

Ο Βραζιλιάνος στράικερ των «κόκκινων» αρχικά στο 11ο λεπτό από ασίστ του Σάλαχ που είχε γίνει αποδέκτης της προωθημένης μπαλιάς του Άλεξ Τσάμπερλεϊν, άνοιξε το σκορ με εύκολο πλασέ. 

Στο 42', αντιστράφηκαν οι ρόλοι, ο Γουέσλεϊ Χεντ τα έκανε και πάλι μαντάρα, ο Φιρμίνο βρήκε με πανέμορφη τακουνιά τον Αιγύπτιο κι εκείνος δεν συγχώρησε, γράφοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα. 

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο υποχώρησε στην επικίνδυνη ζώνη μετά και από αυτή την ήττα, έχοντας βρεθεί πλέον στο -1 από τη Χάντερσφιλντ που λίγη ώρα νωρίτερα έφτασε στο 4-1 επί της Μπόρνμουθ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Σοάρες, Στέφενς, Χεντ, Μπέρτραντ, Ρομέου (80' Ντέιβις), Λεμινά (57' Μπουφάλ), Γουόρντ – Πρόους (71' Λονγκ), Χόιμπιεργκ, Τάντιτς, Καρίγιο

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τσάμπερλεϊν (60' Μίλνερ), Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Σάλαχ (89' Λόβρεν), Φιρμίνο (79' Λαλάνα), Μανέ