Θέλει 115 εκατομμύρια για Ντε Χέα, εκείνος ανανεώνει με 375.000

Το ποσό με το οποίο θα πουλήσει τον Νταβίδ Ντε Χέα διαμήνυσε σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο αγγίζει τα 115 εκατομμύρια λίρες, την ώρα που ο διεθνής Τύπος τον δείχνει πρόθυμο να παραμείνει «Ολντ Τράφορντ» αρκεί να αμείβεται με 375.000 ανά εβδομάδα.



Θέλει 115 εκατομμύρια για Ντε Χέα, εκείνος ανανεώνει με 375.000

Με το συμβόλαιο του «Dave» να ολοκληρώνεται το 2019 και την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης να έχει απασχολήσει πάρα πολύ τόσο πριν φτάσει κοντά στο να αποκτηθεί από την «Βασίλισσα», όσο και μετά, τα σενάρια όσον αφορά το μέλλον του δεν σταματούν με τίποτα.

Η φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες θέλει την Γουνάιτεντ να μην λέει όχι στην πώληση του καλύτερου τερματοφύλακα της γενιάς του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, για να γίνει ο Ισπανός όχι μόνο ο ακριβότερος τερματοφύλακας ever, αλλά και ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών γενικότερα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, μιας και ο Τύπος τον θέλει να λέει «ναι» σε παραμονή, αρκεί να αυξάνεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσό ο λογαριασμός του ανά εβδομάδα.