Διαψεύδει την αποχώρηση Μόγιες η Γουέστ Χαμ!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι η Γουέστ Χαμ αποφάσισε να μην προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντέιβιντ Μόγιες μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου προέβη η διοίκηση του συλλόγου!  



Διαψεύδει την αποχώρηση Μόγιες η Γουέστ Χαμ!

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Telegraph» ανέφερε τη Δευτέρα (5/2) ότι τα «σφυριά» δεν έχουν μείνει ικανοποιημένα με τις επιδόσεις του έμπειρου τεχνικού και πως σκοπεύουν να τον… αποχωριστούν στο τέλος της περιόδου, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Κόντρα, λοιπόν, στις πληροφορίες του εν λόγω Μέσου, η επίσημη Γουέστ Χαμ εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας όλα τα παραπάνω: «Η ομάδα θα ήθελε να πάρει θέση στα όσα γράφτηκαν χθες για τον Ντέιβιντ Μόγιες από την «Telegraph».

Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό το δημοσίευμα. Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, η ομάδα και ο Ντέιβιντ Μόγιες συμφώνησαν να συνεργαστούν έως το τέλος της σεζόν 2017-18. Μετά από αυτό οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για το μέλλον. Μέχρι τότε, η διοίκηση και ο Μόγιες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά. Όλοι έχουμε εστιάσει στην προσπάθεια η ομάδα να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα», αναφέρει η ανακοίνωση των Λονδρέζων.