Πρέμιερ Λιγκ-25η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Ισόπαλα με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκαν τα ημίχρονα στις αναμετρήσεις Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας και Σούονσι-Άρσεναλ ενώ διαφορά δύο τερμάτων (2-0) «έχτισε» η Λίβερπουλ στην έδρα της Χάντερσφιλντ.



Πρέμιερ Λιγκ-25η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Με το 25ο γκολ του Κρίστιαν Μπεντέκε στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ πρηγήθηκε η Κρίσταλ Πάλας στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης το Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, με τον Βέλγο επιθετικό να εκμεταλλεύεται σέντρα του Άντρος Τάουσεντ. Η απάντηση για τα «σφυριά» ήρθε δύο λεπτά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον Μαρκ Νομπλ να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα.

Σουόνσι-Άρσεναλ 1-1

Η ονειρική μπαλιά του Μεσούτ Εζίλ, την οποία εκμεταλλεύτηκε με προβολή ο Νάτσο Μονρεάλ ήταν ο λόγος που η Άρσεναλ βρήκε πρώτη γκολ στο «Λίμπερτι». Το προβάδισμα των «κανονιέρηδων» ωστόσο δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό, αφού ο Σαμ Κλούκας έφερε στο 34΄το ματς στα ίσια με εύστοχο αριστερό πλασέ.

Χάντερσφιλντ-Λίβερπουλ 0-2

Τα γκολ των Εμρέ Τσαν (26’) και Ρομπέρτο Φιρμόνο (45+1’) είναι αυτά που δίνουν στους «κόκκινους»… μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων εν όψει του δευτέρου ημιχρόνου στην έδρα της Χάντερσφιλντ. Το τέρμα του Γερμανού σημειώθηκε με μακρινό δεξί σουτ ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα των «reds» με πλασέ-έμπνευση από πλάγια θέση.