Στον πάγκο οι Μχιταριάν-Φαν Ντάικ, βασικός ο Ζοάο Μάριο

Εν αναμονή της «πρώτης» για Χένρικ Μχιταριάν και Ζοάο Μάριο βρίσκονται το βράδυ της Τρίτης (30/1) οι φίλοι των Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ.



Στον πάγκο οι Μχιταριάν-Φαν Ντάικ, βασικός ο Ζοάο Μάριο

Λίγο πιο τυχεροί οι φίλοι των «σφυριών» αφού θα απολαύσουν από την αρχή της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας (21: 45 - 25η αγωνιστική) το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, αφού ο Πορτογάλος μέσος επελέγη από τον Ντέιβιντ Μόγιες ανάμεσα στους πρώτους έντεκα που θα ξεκινήσουν στον αγωνιστικό χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου στο Λονδίνο.

Ο Μχιαταριάν αντίθετα θα παρακολουθήσει από τον πάγκο τα πρώτα λεπτά του «Λίμπερτι» και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια της αναμέτρησης με τη Σουόνσι (21:45 - 25η αγωνιστική) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις φήμες που θέλουν τον Ολιβιέ Ζιρού να παίρνει άμεσα μεταγραφή στην Τσέλσι, ο Αρσέν Βενγκέρ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των «κανονιέρηδων» για τη σημερινή μάχη.

Τέλος, ανάμεσα στους αναπληρωματικούς της Λίβερπουλ για την εκτός έδρας συνάντηση με τη Χάντερσφιλντ (22:00 - 25η αγωνιστική) συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εμπιστεύεται για το κέντρο της άμυνας το δίδυμο Μάτιπ-Λόβρεν…