Βενγκέρ: «Αν ο Καθόρλα είναι καλά θα μείνει, αλλιώς…»

Όσο σκληρό και αν ακούγεται, είναι και το λογικό! Ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε πως μόνο εάν ο λάβει τις εγγυήσεις ότι ο Σάντι Καθόρλα είναι γερός και ικανός να ανταπεξέλθει σε τοπ επίπεδο, θα σκεφτεί να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας!  



Βενγκέρ: «Αν ο Καθόρλα είναι καλά θα μείνει, αλλιώς…»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από σοβαρότατους τραυματισμούς και παραμένει αβέβαιη η κατάσταση που θα βρίσκεται μόλις επιστρέψει. Ο προπονητής της Άρσεναλ, λοιπόν, ρωτήθηκε για τις σκέψεις του μια και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει στο τέλος της περιόδου.

«Όλα εξαρτώνται από το κατά πόσο θα είναι καλά ιατρικά και αν μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να το έχουμε διαπιστώσει αυτό μέχρι το τέλος της περιόδου. Εάν πάρει το «Ok», τότε ναι θα το σκεφτούμε (σ.σ. για νέο συμβόλαιο)», τόνισε αρχικά ο Βενγκέρ και συνέχισε:

«Η κατάσταση του είναι περίπλοκη. Τον αγαπάμε όλοι, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως το σημαντικότερο είναι να είσαι υγιής και ικανός να ανταπεξέλθεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα τελευταία νέα είναι ότι υποτίθεται θα πρέπει να επιστρέψει τώρα. Έκανε το χειρουργείο του και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι».