Μένει στην Έβερτον ο Νιάς

«Ζαχαρωτό» θα συνεχίσει να είναι, αν όλα πάνε καλά, ο επιθετικός της Έβερτον, Ουμάρ Νιάς, κάτι το οποίο δήλωσε ο Σαμ Άλαρνταϊς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ (1-1).  



Μένει στην Έβερτον ο Νιάς

Ο έμπειρος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής σκόραρε στο 1-1 της αναμέτρησης με την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, ισοφαρίζοντας και... δίνοντας τον έναν βαθμό στην ομάδα του. Μετά το τέλος του αγώνα, σε ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του Αφρικανού στην ομάδα της Έβερτον, ο Σαμ Άλαρνταϊς τόνισε πως δεν τίθεται λόγος για αποχώρηση του Ουμάρ Νιάς από το ρόστερ, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

«Δεν θα δώσω το πράσινο φως για την φυγή του Ουμάρ. Δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει αυτή την περίοδο. Το χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή είναι να έρθει στην Αγγλία τον χειμώνα και να παίξει στην επιθετική γραμμή (σ.σ. στέκεται στην έλευση του Τζένκ Τοσούν). Άλλωστε έχουμε και τον Ντομινίκ Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος μπορεί να μην έπαιξε γιατί είχε μεγάλο αγωνιστικό φόρτο, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά, απλά ξεκουράζεται και ανακτά δυνάμεις», ήταν οι αναφορές το Big Sam.

Γιάννης Λιόντος