Μουρίνιο: «Τίποτα νεότερο για Σάντσες και Μχιταριάν»

Για το... σίριαλ της «τράμπας» Σάντσες-Μχιταριάν τοποθετήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις αλλά ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα νεότερο στην υπόθεση και δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία. Εκτός αποστολής ο Αρμένιος για το ματς με τη Μπέρνλι.



Μουρίνιο: «Τίποτα νεότερο για Σάντσες και Μχιταριάν»

«Προφανώς όλοι πλέον γνωρίζουν τι συμβαίνει μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του προπονητή της Άρσεναλ, οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθήσουμε να διαψεύσουμε κάτι ή να το αρνηθούμε. Όμως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο στην όλη υπόθεση και προσωπικά δεν έχω ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Αυτή τη στιγμή ο Μχιταριάν είναι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σάντσες ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ. Υπάρχει μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπέρνλι, οπότε αυτό που θέλω είναι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το θέμα και να επικεντρωθούμε στο πιο σημαντικό, που είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι» ήταν το σχόλιο του Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως ο Μχιταριάν δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την εκτός έδρας δοκιμασία με τους «clarets».