Λουκ Σο: «Κοιτάω μόνο μπροστά»

Ο Λουκ Σο δήλωσε ότι ήταν έτοιμος να αδράξει την ευκαιρία και να είναι ξανά υπολογίσμος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τα σενάρια περί αποχώρησής του.



Λουκ Σο: «Κοιτάω μόνο μπροστά»

Ο 22χρονος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στους «κόκκινους διαβόλους», μετρώντας μόλις 57 εμφανίσεις τα τελευταία τριάμισι χρόνια.

«Πάντα και ειδικά πρόσφατα ένιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση και ήξερα ότι είμαι σε καλή φάση από άποψης φυσικής κατάστασης και ήμουν σίγουρος ότι όταν ερχόταν η ευκαιρία, θα ήμουν έτοιμος. Απλά θέλω να παίξω τώρα. Δεν κοιτάω πίσω, μόνο μπροστά. Νιώθω καλά και είναι πολύ ωραίο που επέστρεψα στο χορτάρι και απολαμβάνω το χρόνο συμμετοχής μου», δήλωσε ο Σο.

Ο Μουρίνιο μίλησε με καλά λόγια για τον πρώην παίκτη της Σαουθάμπτον, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο μέλλον της Γιουνάιτεντ.

«Ο προπονητής είναι πολύ καλός μαζί μου και μου έχει δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση. Μου είπε απλώς να βγω έξω και να το απολαύσω και αυτό κάνω. Αφοσιώνομαι στο να δουλεύω και ελπίζω ότι θα έρθουν κι άλλα παιχνίδια»ανέφερε ο ¶γγλος αριστερός μπακ.

Τέλος, τόνισε ότι ο τραυματισμός που υπέστη το Σεπτέμβριο του 2015 είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση.

Δημήτρης Κουντούρης