Βενγκέρ σε Μάικ Ντιν: «Είσαι ανέντιμος και ντροπή για το άθλημα»

Ο έντονος διάλογος ανάμεσα σε Αρσέν Βενγκέρ και Μάικ Ντιν βγήκε στην δημοσιότητα, με τον πρώτο να αποκαλεί ανέντιμο και ντροπή για το άθλημα τον Άγγλο διαιτητή μετά από την κακή διαιτησία του στο ματς της Άρσεναλ με την Γουέστ Μπρομ.



Βενγκέρ σε Μάικ Ντιν: «Είσαι ανέντιμος και ντροπή για το άθλημα»

Ο Αλσατός τεχνικός δέχθηκε τιμωρία τριών αγωνιστικών μακριά από τους πάγκους, η οποία είναι σε ισχύ, όταν τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα με τους «baggies» όσο και μετά το τέλος αυτού απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στον διαιτητή για το πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος της ομάδας του.

Αρκετές ημέρες μετά έγιναν γνωστά τα όσα είπαν οι δύο άνδρες, με τον ρέφερι Ντιν, τους βοηθούς του αλλά και τον τέταρτο να έχουν καταγράψει όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνα. «Όταν τελείωσε το ματς ο κύριος Βενγκέρ στεκόταν έξω από τα αποδυτήρια και έλεγε στον υπεύθυνο ασφαλείας της Γουέστ Χαμ να τον αφήσει να περάσει. Ήταν πολύ επιθετικός και δείχνοντάς με είπε πολλές φορές πως είμαι ανέντιμος.

Του απάντησα πως με τα λεγόμενά του με έλεγε απατεώνα κι εκείνος είπε πως επιμένει στα λεγόμενά του και πως δεν είμαι έντιμος. Στην συνέχεια μου είπε πως το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, πως υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι επαγγελματίας και πως είμαι ντροπή για το άθλημα. Στην συνέχεια τον έβγαλε εκτός δωματίου ένας άνθρωπος της Γουέστ Μπρομ», τα όσα έγραψε ο Μάικ Ντιν και έγιναν γνωστά.