Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ 2-0 (Ημίχρονο)

Με τα γκολ των Αντόνιο Βαλένσια και Άντονι Μαρσιάλ προηγείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» της Στόουκ με σκορ 2-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ 2-0 (Ημίχρονο)

Οι γηπεδούχοι εισήλθαν στο αγωνιστικό χώρο με στόχο να θέσουν τους δικούς τους όρους στο ματς και κατάφεραν να βρουν το γρήγορο γκολ, με τον Βαλένσια να υποδέχεται μακρινή μπαλιά του Πογκμπά και να ολοκληρώνει τη φάση με ένα άπιαστο αριστερό σουτ εντός περιοχής.

Η Στόουκ ωστόσο ήταν αυτή που έδειξε επιθετικές διαθέσεις από εκείνο το σημείο και έπειτα… Ο Σακίρι προσπάθησε στο 11’ να απαντήσει με ανάποδο ψαλίδι που δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον Ντε Χέα αλλά οι μεγάλες φάσεις ήρθαν στο 17ο και 21ο λεπτό, με τον Άιρλαντ να στέλνει την μπάλα άουτ και στις δύο περιπτώσεις από πλεονεκτική θέση.

Στο 25’ ο Τσούπο-Μοτίνγκ ήταν αυτός που απώλεσε μια ακόμα ευκαιρία, με την προβολή του να σταματά στο σώμα του Τζόουνς, για να έρθει στο 38ο λεπτό ο Μαρσιάλ να εκμεταλλευτεί με έναν επίσης υπέροχο τρόπο το «στρώσιμο» του Πογκμπά έξω από την περιοχή των «potters». 2-0! Μεγάλη απόκρουση από τον Ντε Χέα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους σε σουτ του Σακίρι…

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Βαλένσια, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Λουκάκου

Στόουκ: Μπάτλαντ, Ζουμά, Ίντι, Μπάουερ, Τίμον, Φλέτσερ, Άλεν, Άιρλαντ, Σακίρι, Τσούπο-Μοτίνγκ, Κράουτς