Βενγκέρ: «Δεν φοβάμαι τον Λακαζέτ»

Κάθε άλλο παρά προβληματισμό προκαλεί στον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, το… ντεφορμάρισμα του Αλεξάντρ Λακαζέτ, θεωρώντας πως σύντομα ο Γάλλος επιθετικός θα βρει ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.  



Βενγκέρ: «Δεν φοβάμαι τον Λακαζέτ»

Από τις 2/12 και το ματς στο Έμιρεϊτς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό ο Λακαζέτ, μετρώντας επτά παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από το γκολ. 

Σε αυτό στάθηκε και ο Αλσατός τεχνικός, που υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του λέγοντας: «Τον έχει επηρρεάσει όλο αυτό. Δεν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Τσέλσι, είχε απομονωθεί για μεγάλο διάστημα του αγώνα, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν φοβάμαι πως δεν θα επιστρέψει».

Παράλληλα, όσον αφορά το ματς με τη Μπόρνμουθ, ανέφερε: «Αυτά τα ματς είναι μεγάλης σημασίας. Έχουμε απομακρυνθεί λίγο από το πρωτάθλημα, καθώς είχαμε παιχνίδια κυπέλλου. Πρέπει να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο, έχουν βελτιωθεί τη φετινή σεζόν. Θυμηθείτε το περσινό παιχνίδι που έληξε 4-4».

Γιάννης Λιόντος