Τσάμπερλεϊν: «Έμαθα διαφορετικά πράγματα με τον Κλοπ»

Ένα… γερό «restart», όχι μόνο στη ζωή και στην καθημερινότητά του, αλλά ακόμη και στον τρόπο που θα αγωνίζεται υποχρεώθηκε να κάνει ο Άλεξ- Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαφορετικές μεθόδους προπόνησης του κόουτς  της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ σε σχέση με τον πρώην τεχνικό του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.  



Τσάμπερλεϊν: «Έμαθα διαφορετικά πράγματα με τον Κλοπ»

Ο 24χρονος Βρετανός μεταγράφηκε το καλοκαίρι από την Άρσεναλ στη Λίβερπουλ έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών. Πλέον ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν μετρά 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα «κόκκινα» και λογίζεται ως ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας στα άκρα της επίθεσης.

Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε για τις διαφορές στις προπονητικές μεθόδους των Κλοπ και Βενγκέρ: «Το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα είναι πως ο Κλοπ θέλει να σταματά από την αρχή τις επικίνδυνες επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ επιτίθεται διαφορετικά από ότι ο προηγούμενός μου προπονητής. Μπορεί να προπονείσαι συνεχώς με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όταν χρειαστεί να αλλάξεις ομάδα, να ξεχάσεις παντελώς τα προηγούμενα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είχα να μάθω 100 διαφορετικά πράγματα εδώ. Έπρεπε να μάθω λίγα και απλά πράγματα στο Λίβερπουλ«, δήλωσε Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος να σημειωθεί πως είχε για προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ από το 2011 έως και το 2017.

Γιάννης Λιόντος