Στο κυνήγι της 2ης θέσης!

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και στη 2η θέση της βαθμολογίας θα επιδιώξει η Τσέλσι στην σημερινή αναμέτρηση με τη Λέστερ για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Επικίνδυνη εντός έδρας δοκιμασία και για την Τότεναμ ενάντια στην Έβερτον.  



Στο κυνήγι της 2ης θέσης!

Κύπελλα και Λιγκ Καπ τέλος… Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει με τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα να πέφτουν στην μάχη της Τσέλσι με τη Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Σημαντικό ματς για τους «μπλε», οι οποίοι μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ θα επιδιώξουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα - έστω και προσωρινά- στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Απέναντί τους θα συναντήσουν τη… ζημιάρα Λέστερ, η οποία ξεκάθαρα διανύει περίοδο αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να… υποτιμηθεί. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Κέιχιλ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και για πρώτη φορά τον Ρος Μπάρκλεϊ  με την μπλε φανέλα! Για τις «αλεπούδες» τα ευχάριστα ακούν στο όνομα Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος κρίθηκε έτοιμος να αγωνιστεί, εν αντιθέσει με τους Μόργκαν, Σίμπσον και Χουτ.

Στο άλλο ματς που ξεχωρίζει, η Τότεναμ θα υποδεχθεί στο «Γούμπλεϊ» την Έβερτον με, σαφώς, μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την ανεβάσει στην 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η ομάδα του Ποτσετίνο προέρχεται από την ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ (1-1) και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πετάξει και άλλους βαθμούς σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Για την Έβερτον αυτό θα είναι ακόμη ένα crash test ενάντια σε δυνατό αντίπαλο, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά της Τότεναμ εκτός μάχης έμειναν οι Γουίνκς, Αλντερβάιρελντ και Ρόουζ, ενώ για τα «ζαχαρωτά» δεν υπολογίζεται ο Μάικλ Κιν τη στιγμή που ο Τσενκ Τοσούν ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/1

17:00  Τσέλσι - Λέστερ

17:00 Κρίσταλ Πάλας- Μπέρνλι

17:00 Χάντερσφιλντ- Γουέστ Χαμ

17:00 Νιούκαστλ- Σουόνσι

17:00 Γουότφορντ- Σαουθάμπτον

17:00 Γουέστ Μπρομ- Μπράιτον

19:30 Τότεναμ- Έβερτον

Κυριακή 14/1

15:30 Μπόρνμουθ- Άρσεναλ

18:00 Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

Δευτέρα 15/1

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Στόουκ