Ο Τόρες βλέπει μόνο Μουντιάλ

Παρά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χτες βράδυ στο γόνατο και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Φερνάντο Τόρες θα κάνει τα πάντα για να αποθεραπευτεί γρήγορα και να συμπεριληφθεί στα πλάνα του ομοσπονδιακού του τεχνικού για το Μουντιάλ του καλοκαιριού.



Ο Τόρες βλέπει μόνο Μουντιάλ

Ο Φερνάντο Τόρες υπέστη τραυματισμό στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει και τον περασμένο Γενάρη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Ισπανός επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ενάμιση μήνα, κάτι που σημαίνει πως χάνει τα τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο ίδιος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων», προς ανακούφιση των φίλων της Ισπανίας, τόνισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να προλάβει το Μουντιάλ του καλοκαιριού: «Το Μουντιάλ είναι ό,τι σημαντικότερο. Αν όλα πάνε καλά δεν βλέπω να το χάνω», τόνισε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο 26χρονος άσος, που φέτος είχε 18 γκολ σε 22 συμμετοχές στην Premiership».