Φλάιν: «Όλοι ήμασταν εξαιρετικοί»

Στον θρίαμβο της ομάδας του επί της Λιντς στάθηκε ο προπονητής της Νιούπορτ, Μάικλ Φλάιν, ο οποίος τόνισε πως το σημαντικότερο από αυτή την πρόκριση είναι η οικονομική ανάσα για τον σύλλογο.



Φλάιν: «Όλοι ήμασταν εξαιρετικοί»

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Νιούπορτ απέναντι στη Λιντς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup. Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Ουαλών, Μάικλ Φλάιν, τόνισε πως μπορεί να θέλει τη... Λίβερπουλ για αντίπαλο στον τέταρτο γύρο, ωστόσο θα δεχθεί οποιαδήποτε ομάδα κι αν κληρωθεί να αντιμετωπίσει το σύνολό του.

«Είμαστε πλέον στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Προσωπικά, μιας και υποστηρίζω τη Λίβερπουλ, θα ήθελα να την αντιμετωπίσω μέσα στο ¶νφιλντ, αλλά θα επέλεγα μια κλήρωση με ομάδα που θα προσέδιδε παραπάνω κέρδος σε εμάς. Το αξίζαμε, παίξαμε υπέροχα. Πάντα πίστευα τι μπορούμε να κάνουμε, παρόλο που η Λιντς είναι ομάδα που παίζει στη Τσάμπιονσιπ και με καλούς ποδοσφαιριστές. Έπαιζε εκτός έδρας και ήξερα ότι θα είναι δύσκολα γιΆ αυτούς στο σπίτι μας. Η ομάδα μας αξίζει την επιβράβευση», ανέφερε ο Φλάιν στους δημοσιογράφους μετά τη σπουδαία εμφάνιση.

Γιάννης Λιόντος