Σε... τερματοφύλακα μέρος των χρημάτων του Κουτίνιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να έχει αποφασίσει να διαθέσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό για την απόκτηση τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του μήνα, αφού φέρεται να μην εμπιστεύεται πλέον απόλυτα την ήδη υπάρχουν τριπλέτα των γκολκίπερ της Λίβερπουλ.  



Σε... τερματοφύλακα μέρος των χρημάτων του Κουτίνιο

Σύμφωνα με τη Sunday Mirror, ο Γερμανός τεχνικός μαζί με το επιτελείο του, έχουν βάλει στο μάτι τους Όμπλακ, Άλισον και Μπάτλαντ, από τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρόμα και Στόουκ αντίστοιχα. 

Ειδικά ο Βραζιλιάνος των «τζιαλορόσι» έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν και γι' αυτό έχει καταφέρει να βρεθεί στις σημειώσεις του Κλοπ και των συνεργατών του. 

Πάντως, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ούτε ο Μινιολέ, ούτε ο Κάριους αλλά ούτε και ο Γουόρντ (που βρισκόταν στον πάγκο στο πρόσφατο ντέρμπι με την Έβερτον) απολαμβάνουν πλεόν απόλυτα την εμπιστοσύνη του τεχνικού της Λίβερπουλ, ο οποίος θέλει να επενδύσει μέρος των 160 εκατ.ευρώ από την πώληση του Κουτίνιο στην ποιοτική προσθήκη στον «άσο». 

Εννοείται ότι τον μεγαλύτερο αντίκτυπο σε επιβεβαίωση της μεταγραφικής ιστορίας, θα αντιμετωπίσει ο Ντάνι Γουόρντ, που μάλλον θα χρειαστεί να αναζητήσει αλλού τις ευκαιρίες.