Αντσελότι: «Τα δύσκολα πέρασαν»

Αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη (2-0) της Τσέλσι επί της Μπλάκμπερν, για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» υποστήριξε πως τα δύσκολα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και η διατήρηση του ενωτικού πνεύματος θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό.



Αντσελότι: «Τα δύσκολα πέρασαν»

«Πιστεύω ότι οι δύσκολες στιγμές πέρασαν. Επανήλθαμε στα θετικά αποτελέσματα» ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τεχνικού, που συμπλήρωσε, αναφορικά με τη διαφορά από την κορυφή, που έχει δημιουργηθεί στον βαθμολογικό πίνακα: «Δεν είναι εύκολο να καλύψουμε τη διαφορά, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσπαθήσουμε. Οι δύσκολες στιγμές κράτησαν πολύ, αλλά τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να διατηρήσουμε το καλό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας».

Μετά την «εφτάρα» επί της Ίπσουιτς στο πλαίσιο του Κυπέλλου, η Τσέλσι έδειξε με τη νίκη (2-0) επί της Μπλάκμπερν πως ξαναμπαίνει σε σωστό δρόμο, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Αντσελότι. «Μετά τη σημερινή νίκη, μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από τα τελευταία παιχνίδια. Το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο». Καταλήγοντας, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διατήρησης του τίτλου και κατά πόσο η αποστολή των Πρωταθλητών είναι εύκολη, ο Ιταλός κόουτς απεφάνθη: «Δεν μπορώ να σας πως κάτι τέτοιο, αλλά το σίγουρο είναι πως εμείς θα παλεύουμε και θα δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι».