Πίκφορντ: «Να γίνω καλύτερος και πιο ώριμος»

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ δήλωσε πως είναι αφοσιωμένος στο να συνεχίσει τη βελτίωσή του για την Έβερτον και να «αρπάξει» μια ευκαιρία για να βρεθεί στο Μουντιάλ του 2018.



Πίκφορντ: «Να γίνω καλύτερος και πιο ώριμος»

O 23χρονος τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι, παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

«Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Πρέπει να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις για την Έβερτον. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, γι' αυτό δε μπορείς να το σκέφτεσαι πολύ αυτό (το Μουντιάλ). Μπορείς να κάνεις ό,τι χρειάζεται εντός και εκτός γηπέδου για να πας εκεί, αλλά το κύριο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να παίζεις το Σάββατο και να κρατάς ανέπαφη την εστία σου»δήλωσε ο Πίκφορντ.

«Αισθάνομαι ότι απλά πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλύτερος και πιο ώριμος τερματοφύλακας. Έχω κάνει το ντεμπούτο μου που ήταν όνειρο και αν πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι σπουδαία εμπειρία. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι και αν δεν ήταν η εθνική θα ήθελα να το κάνω μόνο για μένα. Δε θέλω να πιέσω υπερβολικά τον εαυτό μου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι αν δεν παίξω καλά δε θα είμαι στην αποστολή».

Δημήτρης Κουντούρης